Здравейте! :)

Представи (перверзни)

Хари

Казвам се Сара на 19 съм имам дълга кестенява коса и тъмни очи.От една година не ми пука за хората!Защо ли ами може би защото съм страдала.Да страдах по едно момче трябваше да избира между мен и едно момиче и избра мен.Много се зарадавах , защото много го обичах.Но постепено разбрах , че е бил гадже и с двете ни.Беше ми гадно и за това исках промяна, но не само външно!За това използвам мъжете за една нощ и си тръгвам, но имаше едно момче с което някак си всичко беше разлишно с много повече чувства!Ето и какво стана...

Реших да отида до една от най-прочутите дискотеки.Облякох се http://weheartit.com/entry/37954968/via/SamCed и отидох.Когато влезнах видях едно момче,което ми грабна погледа!То беше уникално с прекрасни зелено-сини очи и къдрава коса.Отидох на бара и си поръчах по едно време дойде момчето.Поръча си и седна до мен.

-Хей, искаш ли да танцуваме?-попитах го.Той ми се усмихна и хвана за ръката.Отидохме на дансинга.

-Е как се казваш?-попитах го.

-Хари.А ти ?

-Сара.-говорехме докато танцуваме.След това и двамата млъкнахме и продължихме да танцуваме.Търках тялото си в неговото.Докосвах всяка част от неговото тяло както и той моето.

-Искаш ли да премеминем към следващата стъпка?-попита Хари когато спряхме да танцуваме.Кимнах в знак на отовор и излчзохме от дискотеката.Отидохме в най-близкия хотел.Резервирахме стая за една нощ и се качихме.Още не бяхме затворили вратата и започнахме да се събличаме.Останахме само по бельо.Хари ме остави на леглото.Правеше нежни кръгове по гърба ми и оставяше следи от всяка негова целувка по тялото ми.Аз се надигнах,легнах върху него и започнах да го целувам страстно.Той свали сутиенът ми.Забелязах голямата издутина на Хари.Свалих боксерките му и продължих да целувам плочките му.Той легна върху мен и свали бикините ми.След това целуваше страстно всяка част от тялото ми.Изведнъж усетих Хари да влиза в мен.Стенех от удоволствие както и Хари.След малко и двамата свършихме и легнахме един до друг запъхтени.

Найл

С Найл сте гаджета и след училище отиваш в тях. Решавате да отидете в неговата стая и да гледате страшен филм. Лягате на леглото и ти се сгушваш в него. По едно време той става и спира филма. Застава пред теб.
Ти: Найл !
Найл:......
Ти: Какво има?
Найл: ....  (без отговор отново)
Найл ляга до теб и ти съблича тениската. Започва да те целува то корема. Ти събличаш тениска му и започваш нежно да му целуваш плочките. Той стига с целувки до дънките ти и ги събува. И ти събуваш неговите дънки. Той ти съблича бельото. И започва да те целува по цялото ти тяло. Ти стенеш името му от удоволствие. Събличаш и неговото бельо и го каниш да влезе в теб. Той не чака втора покана и веднага ти го вкарва.През това време целува гърдите ти. С всяко вкарване темпото става се по-бързо. Накрая и двамата свършвате. Лягате прегърнати. 
Найл: Обичам те ! (шепне на ухото ти)
Ти се усмихваш и заспиваш в неговите прегръдки.

Лиам

Те си МНОГО голяма фенка на 1D. Те ще имат концерт в твоя град и ти веднага си купуваш билет. В деня на концерта си там още от сутринта. Докато момчетата изпълняват WMYB Лиам не спира да те гледа. Ти цялата се изчервяваш когато докато Хари пее солото си Лиам тайно ти праща въздушна целувка. След концерта както всички и ти се нареждаш за автографи. Като стигаш до Лиам той ти си усмихва и ти дава автограф. Като ти подава снимката му с автограф отдолу пише *Ела след 10 минути в съблекалнята ми*. Ти се обръщаш към него и той ти намига. След 10 минути ти си пред вратата на съблекалнята му. Но има проблем охраната не ти пуска вътре. Лиам излиза и казва, че си с него и може  да влезеш. Като влизаш виждаш, че той е без тениска. Той веднага те награбва още от вратата и започва да те целува.
Ти: Лиам ! Какво става !?! Какво правиш !?!
Лиам: Още като те видях се влюбих ! ♥
Ти: Но как така !?!
Лиам: Така ! Просто се отпусни.
Той отново започва да те целува. Съблича ти роклята и кляка събува ти бельото и започва да ти ближе интимните  части. Ти викаш от удоволствие. След това са надига и ти съблича нежно сутиена. Започва да ти ближе зърната. Ти му събуваш дънките и боксерките . Той те вдига на ръце и влиза в теб. Ти си почти до оргазъм и той го усеща, но продължава. Накрая и той вече и до оргазъма си и двамата сте доволни.

Зейн

Ти живееш в Лондон баща ти работи в звукозапистно студио.От там познаваш много известни личности най-много си близка с One direction.Но се мразите с Зейн.Постоянно се обиждате и заяждате.Имаш си гадже на име Лукас.Един ден решаваш да отидеш на гости на момчетата.Стигаш и звъниш на вратата.

Зейн:К'во искаш?

Ти:Ъм дойдох ви на гости къде са другите?

Зейн:Когато се събудих ги нямаше и звънах на Луи, за да ги питам къде са и казаха, че са отишли във вилата на Хари.

Ти:О добре тогава аз ще си ходя не искам да седя точно с теб!

Зейн:И аз не изгарям от желание да седч с теб в една стая!Но поне остани да ги изчакаме.

Ти:Оф добре.

Влезнахме в хола и пуснахте телевизора.Започнахте да гледате някакво предаване.

Зейн:Да правим нещо друго?

Ти:Какво може да се прави с теб?

Зейн:Много неща!Искаш ли да си задаваме въпроси?

Ти:Добре.Защо според теб винаги се караме?

Зейн:Ами ти може да не знаеш но аз знам!

Приближи се към мен.

Ти:И каква е причината?

Той се приближи към теб и докосна устните си в твоите.Ти се одръпна.

Ти:Какво правиш бе?Имам си гадже!

Зейн:Именно това е причината да се карам с теб винаги, защото неможе да си моя!

Той се приближи към теб и те целуна страстно.Този път се отдаде и му отвърна.

Зейн:Да отидем в моята стая?

Ти кимна.Той те вдигна ти обви краката си около кръста му и се целъвахте страстно докато изкачвахте стълбите.Влезнахте в неговата стая.Той свали тениската ти и ти неговата.Той те целуваше по връта и оставаше мокри следи.Правеше ти смучки.Оставите на леглото и започна да сваля дънките ти.Ти разкопча коланът му и саблече дънките му.Видя издутината на Зейн на боксерките му и се отърка в нея.Той свали бельото ти.А ти боксерките му.Той започна да ближе гърдите ти.Ти започна да целуваш вратът му и слизаше надолу.Целуваше плочките му и оставяше мокри следи.Стигна до малкия Зейн ;д и започна да го дразниш.Зейн стенеше от удоволствие.Той легна върху  теб и започна да целува бедрата ти , и интимните ти части.Ти стенеше името му.

Зейн:Готова ли си любов?

Ти:Да скъпи давай!

Зейн влезе в теб отначало почувства лека болка,но след това се пребърна в огромно удоволствие.И двамата стенехте от удоволствие.Зейн забързваше темпото все повече и повече.Накрая и двамата свършихте и легнахте един до друг.

Луи

С Луи живеете заедно. Той се прибира, а ти лежиш на дивана по бельо.  Той се усмихва загадъчно.
Луи : И ти ли си мислиш за същото ?
Ти: По точно ?!?
Луи: Ами лежиш на дивана само по бельо.
Ти: Охооо ! 
Той оставя всичко и се приближава. Ти ставаш от дивана и започваш да бягаш из къщата. Той те гони, а ти си смееш и бягаш от него. Той те хваща в кухнята прегръща те през кръста а ти викаш и се смееш. Той те целува по врата. Вдига те на ръце и те занася до спалнята. Там те пуска, а ти го буташ и той ляга на леглото. Ти му събличаш блузата и му целуваш страстно плочките. Стигаш до дънките и му ги събуваш бельото. Започваш да му правиш свирка. Той ти маха сутиена и започва да целува гърдите ти.
След това маха останалите ти дрехи и влиза няколко пъти в теб. Накрая и двамата си пускате оргазмите и лягате прегърнати.

Зейн

Ти живееш в Лондон.Гадже си с Зейн.Днес му отиде на гости.Но се скарахте за някаква глупост.Ядосваш се, защото се карате са първи път.Решаваш да си тръгнеш.Отваряш вратата но Зейн те спира.

Зейн:Моля те не се сърди!Не си тръгвай!

Ти отиде и се тръшна на дивана в хола.Той сяда до теб и нищо не казва.По едно време ожъдняваш и отиваш в кухнята да си сипеш сок.Вземаш кутията и чашата.Зад теб се промъква Зейн и те стряска.Ти ставаш цялата в сок.

Ти:Зееейн, виж какво направи!

Зейн:Съжелявам не беше нарочно!Върви горе да се изкъпеш!

Ти:Нямам дрехи!

Зейн:Ще седиш с моя тениска докато ти исъхнат дрехите!

Сложи си дрехите в пералнята и влезна да се къпеш.По едно време чу как се отваря вратата.И Зейн влезе при теб в банята.

Ти:Зейн махни се!

Зейн:Няма моля те не ми се сърди!Не го направих нарочно!Съжелявам!Обичам те!

Ти:Махни се!

Зейн:Няма да се махна докато не ми простиш!

Ти:Защо да ти прощавам?

Зейн:Защото те обичам!

Зейн се съблече и дойде при теб под душа.Започна да те целува страстно и бавно слизаше по връта ти.Мачкаше гърдите ти.А ти дразнеше малкия му приятел.Зейн вкара два пръста в теб а ти изтена от удоволствие.Той продължаваше да те целува все по-страстно и по-страстно.Започна да гали интинмните ти части с достойнството си.

Ти:Зейн влез мен и не ме дразни!

На Зейн му хареса това което каза и го направи.Като забързваше все повече темпото.И двамата стенехте от удоволствие и се гърчехте.Ти усети, че ще свършиш.

Ти:Зейн, аз 

Зейн:Направи го заради мен!

И двамата го направихте по едно и също време.

Зейн:Прости ли ми?

Ти:Може би да,може би не!

Зейн:Значи трябва да направим втори рунд за да си убедена!

Найл

Ти имаш сестра близначка.С нея адски много си приличате може да се каже, че единствената ви разлика са очите.Твоите са сини,а нейните кафяви.Един ден сестра ти иска да те запознае с гаджето си.Това е Найл.Ти се влюбваш в него.Тъй като със сестра ти живеете сами в Лондон отидохте да живеете при момчетата.А родителите ви са в Германия.Една сутрин слизаш долу няма никои и решаваш да си направиш нещо за закуска.През това време някои идва и те прегръща в гръб след което започва да те целува по връта.Усети аромата на Найл.Знаеше, че нямаше никои друг в къщата.Зейн,Луи и Лиам бяха на пътешествие с Ел,Дани и Пери.Хари щеше да спи в приятел, а сестра ти сутрин беше на танци до обяд.Найл осъзна, че това си ти и се отдръпна.

Найл:Аз съжалявам!Ти защо не се отдръпна?

Ти:Неисках!

Найл:Как така не си искала?

Ти:Еми така искам даже още!

Найл:Наистина ли ?

Ти:Оф да не го ли разбра?

Найл:Обичам те!

Ти:Какво?

Найл:Обичам те!

Ти:Ехо, още ли ме бъркаш с сетра ми?

Найл:Не.Не те бъркам!Когато те видях те харесах много повече от сестра ти!

Ти:О боже!

Найл:Какво?Ти не ме ли харесваш?

Ти:Напротив!Аз също те харесах от пръв поглед!

Найл се доближи до теб и те целуна страстно.Сложи те на масата и ти обви крака около кръста му.Целувашете нежно по връта ти сваляйки блузата ти.Ти махна тениската му и разкопча колана му.Той сабу дънките ти и започна да целува корема ти.Найл саблече бельото ти и те целуваше страстно по цялото ти тяло оставяйки мокри следи.Ти потърка издутината на Найл и събу боксерките му.Започна да движеш ръката си надоре-надолу, а Найл стенеше.Той пъхна два пръста в теб и ти изтена.Слез това той влезна в теб.И двамата стенехте от удоволствие.Ти щеше да свършеш и неможеше повече.Найл забеляза това.

Найл:Направи го сега!

И двамата пуснахме топлите си течности по едно и също време.

Найл:Обичам те!

Ти:Аз повече!

Хари

Най-добрия ти приятел е Хари.С него сте много близки и днес ще излизаш с него.Ти се приготви и вече го чакаше.Не след дълго той дойде.

Ти:Здрасти!-каза и го прегърна.

Хари:Здрасти!

Ти:Къде ще ходим?

Хари:Мислех да те заведа на едно тайно място!

Ти:Хм..добре!

Качихте се в колата му и тръгнахте.Докато пътувахте усети,че сте извън града.

Ти:Хари, къде отиваме?

Хари:Спокойно ейсега ще стигнем!

След малко той спря колата.Слезнахте от нея и се разкри една огромна поляна.Започнахте да тичате и да се смеете.Хари те събори и започна да те гъделичка.По едно време усетихте,че започва да вали.Влезнахте в колата,но не ви се прибираше за това просто си седяхте.По едно време Хари се обърна към теб и започна да те целува.Ти се стресна за това се отдръпна.Той те притисна към себе си и отново започна да те целува.Ти му отвръщаше.Той започна да ти сваля тениската както и ти неговата.Докато се целувахте страстно се преместихте на задната седалка.Той събу дънките ти.Започна да целува връта ти и слизаше към корема ти.Ти откопча колана на Хари и му събу дънките.Той започна да сваля бельото ти.Видя издутината на Хари потърка я,а той изстена.Свали боксерките му.Той мачкаше гърдите ти и ги захапваше.А ти галеше малкия Хари и местеше ръката си надолу-нагоре.Хари започна да ближе интимните ти части.Ти стенеше.След малко той вкара два пръста в теб.Гърчеше се от удоволсвие.Усети как ще свършиш.

Ти:Хари аз ще

Хари:Не!Още малко!

Хари извади двата си пръста и ги облиза.Ти усети как той влиза в теб.Ти стенеше името му както и той твоето от удоволствие.Хари забързваше темпото все повече и повече.Ти не издържа и свърши.Хари също го направи в теб.След това и двамата се сместихте запъхтени на седалките.

Найл

Ти и Найл сте гаджета.Днес ти ще му ходиш на гости.Приготви се и тръгна към къщата му.Когато стигна звъна на званеца и той ти отвори.

Найл:Здравей скъпа.-и те пръгърна.

Ти:Здравей мили.

Седнахте на дивана прегърнати,гледахте филм.Стана ви скучно и започнахте да си говорите.

Найл:Искаш ли да отидем в басейна?

Ти:Нямам бански.

Найл:Не ти трябва!Ще се къпем без.

Ти:Да бе!

Найл:Хайде де моля те!-целуна те нежно и направи кучешка муцунка.

Ти:Ох добре хайде!

Отидохте до басейна.Съблякохте се и си сложихте дрехите на шезлонзите.И двамата скочихте в басейна.Найл доплува до теб и започна да те целува страстно.Обви ръцете си около кръста ти,а ти краката си около неговия.Той започна да целува по връта ти.

Ти:Скъпи няма ли да ни е по-удобно в стаята ти?

Найл:На мен и тук ми е добре!Да не губим време!

Той продължи да те целува.Вкара два пръста в теб.Ти изстена името му,а Найл се възбуди още повече.Ти започна да търкаш слабините му.Той изтена.След малко Найл вкара три пръста в теб.Ти започна да пищиш от толкова много удоволствие.Усещаше че ще свършиш.Затегна бедрата си за да не го направиш.

Найл:Още не го прави скъпа.Обичам те!

След тези думи Найл влезе в теб.Но го правеше бавно,за да те подразни.

Ти:Найл по бързо!

След като каза това той забърза доста темпото.И двамата стенехте от толкова много удоволствие.

Найл:Направи го сега!-каза той и те целуна страстно.

И двамата пуснахте топлите си течности в басейна.

Зейн

Ти и Зейн сте гаджета.Ходиш на работа.Днес беше много изморена след работа.С Зейн живеете заедно в един апартамент.Ти се прибра.Той те посреща и те целуна.Като се навечеряхте седнахте на дивана.Зейн седна плътно до теб.Той започна да те целува по врата.

Зейн:Искаш ли да го направим?

Ти:Не сега уморена съм.

Зейн стана от дивана и отиде в кухнята.След около минута се върна при теб с едно шишенце.

Ти:Какво е това?

Зейн:Енергийна напитка.

Ти:Искаш да пия енергийна напитка,за да го правим?

Зейн:Еми в мислите ми звучеше по-добре-каза и се изхили.Ти взе шишенцето и го изпи.След което и Зейн изпи едно.След няма и 5 минути и двамата имахте толкова много енергия,че започнахте да се хилите без причина.Когато спряхте да се смеете той започна да те целува.Отидохте в спалнята ви и те сложи нежно на леглото.Ти съблече тениската му и прехапа устни след като видя плочките му.Той съблече потника ти и прокара ръка по гърба ти търсейки закопчалката на сутиена ти.Той го съблече.Започна да мачка,да целува и да смуче гърдите ти.Ти изтена.Той целуваше корема ти и оставяше мокри следи.Сабу дънките ти.Ти прокарваше ръце по  перфектно изваяното му тяло и разкопча колана му.Той свали бавно и нежно бикините ти.А ти дънките му.Той започна да ближе интимните ти части.Вкара един пръст в теб.Ти изстена.След това той вкара два пръста в теб.Ти стенеше името му.Забиваше си ноктите в гърба му от удоволствие.Той свърши работата си.Ти видя огромната издутина на Зейн.Сабу боксерките му и го хвана.Започна да мърдаш ръката си надолу-нагоре,започна да го ближеш като дразнеше Зейн.Ти се засмя и започна да го лапаш.Той стенеше.След това той те хвана и легна върху теб.Той влезе в теб.Ти изстена от изненада.Той влизаше леко и бавно,но след няколко тласъка ставаше все по бързо и по бързо.Не спирахте да го правите,а когато спираше беше само за да смените позата.Ти отново забиваше ноктите си в гърба на Зейн от удоволствие.И двамата стенехте.

Зейн:Хайде (името ти) кажи на съседите на кого пренадлежиш!

Ти:Зееееееййййййййнннннн-изтена.

След няколко минути и двамата свършихте и легнахте на леглото запъхтени.

Ти:Зейн,обичам те!

Зейн:Аз повече!

Хари

С Хари сте гаджета.Днес сте на училище.Той е в саседния клас.Сега имш Английски,а той Геограгия.Докато си скучаеше през часа,телефонът ти извибрира.Имаше есемес от Хари "Ела пред тоалетните.:*".Стана от мястото си и поиска да отидеш до тоалетна.Излезе от стаята и се запъти към края на коридора.Когато стигнах видях Хари пред вратата.Отиде до него и го целуна.Той отвори вратата на мъжката тоалетна и влезнахте докато се целувахте.

Хари:(името ти) обичам те !

Ти:И аз!

Той те притисна във вратата.Ти обви крака около кръста му.Целуваше те по врата.Ти задърпа тениската му нагоре и я съблече.Хари направи същото с твоята и сабу дънките ти.Той махна сутиена ти и започна да целува гърдите ти.Ти разкопча дънките му и те се свлякоха надолу.Той те хвана и те сложи на земята.Започна да целува корема ти,а след това и бедрата ти от вътрешната страна.Сабу бикините ти и започна да лиже интимните ти части.Ти стенеше.Започна да помпа с два пръста в теб.Хари поемаше стененията ти със страстни целувки.Ти започна да търкаш издутината на Хари.След това той извади пръстите си от теб и ги облиза.Ти легна върху него.Започна да го целуваш по врата и корема му.Накрая се срещна и с малкия Хари.Махна боксерките му и започна да го ближеж и да го лапаш.Той стенеше.Щеше да свърши за това те хвана и отново те упря в стената.Тогава усети,че той влезе в теб.Ти изтена от изненада.Хари забързваше колкото може повече темпото.

Хари:Направи го сега!

И двамата свършихте в теб.След това започнахте да се обличате.Варвяхте по коридора.Стигнахте твоята стая.

Хари:Обичам те !

Ти:И аз.

Целунахте се и ти влезе в час.

Луи

С Луи сте гаджета.Живеете знаедно.Решили сте да прекарате деня си зедно.Сутрита те буди,но на теб ти се спи адски много.

Луи:Хайде (името ти) ставай!

Ти:Спи ми се.Още малко.

Луи:Няма.Ставай.

Ти нищо не каза и се унесе леко в сън.

Луи:СТАВАЙ!

Изкрещя Луи.Ти се стресна.Подскочи леко,но искаше отново да си доспиш.

Луи:Савай или ще бъдеш наказана.

Ти отново не обърна внимание на думите му.Луи се приближи към теб.Махна чаршафа от теб и започна да те целува по цялото тяло.Съблече потничето ти с което спеше и го захвърли.Нежно прокара ръце по гърба ти и откопча сутиена ти и го махна.Докато целуваше корема ти сабу долнището от пижамата ти.Ти съблече тениската му.Той махна бикините ти.Започна да целува бедрата ти.А след това и интимните ти части.Ти се разсъни доста бързо и започна да стенеш от нежните движения на Луи.Той вкара един пръст в теб.Ти се възбуди още повече.

Ти:Луиииии-изсета-ще свърша.

Луи:Добре.

След тези думи той се отдръпна и отиде да си вземе тениската.

Ти:Чакай малко.Какво беше това?Искам още!

Луи:Това беше наказанието ти!

Ти:Лу не бъди толкова лош.

Направи кучешка муцунка.Отиде до него.Целуна го по най-страстния начин.Потърка издутината му с ръка и той изстена.

Луи:Добре добре

Луи те хвана и те сложи върху леглото.Ти отново съблече тениската му,а след това и дънките му.Той ти правеше смучки.Целувашете страстно по тялото и оставаше мокри следи.Изведнъж усети достойнството на Луи да влиза в теб.Ти изстена от изненада.Постепенно забърза темпото.И двамата стенхте.Забиваше ноктите си в гърба му от удоволствие.Ти усети ,че ще свършиш.Затегна бедрата си.След това и двамата свършихте по едно и също време в теб.

Ти:Лу добре ме разсъни-засмя се.

Луи:Радвам се.


Лиам

Ти и Лиам сте гаджета.Днес имате годишнина.Той ти е приготвил изненада.Пристигнахте в един от най-луксозните кино-салони в Лондон.

Ти:Лиам, какво ще правим тук?

Лиам:Резвервирал съм един кино-салон само за нас.

Ти:Какво ще гледаме?

Лиам:Сега ще си изберем.

Влезнахте вътре.Избрахте си няколко филма които да ви пуснат.Влязохте в кино-салона там имаше големи дивани,а пред тях масички.Все пак е едно от най-луксозните и скъпи кино-салони.Настанихте се на третия ред.Първият филм започна.Той е романтичен.Вие бяхте избрали четири филма.Още в началото на третия ви стана доста скучно.С Лиам започнахте да се целувате без да ви пука къде сте.Лиам се надвеси над теб и започна да съблича роклята ти.

Ти:Тук ли?

Лиам:Защо не?

Той съблече роклята ти докато те целуваше страстно.Ти започна да разкопчаваш бавно и нежно копчетата на ризата му.Съблече я и прокара ръцете си по плочките му прехапвайки устни.Лиам те целуваше по врата ти.След това прокара ръка по гърба ти,което те накара да изтръпнеш.Той разкопча сутиена ти и го захвърли.Ти разкопча колана му,а след това и дънките му.Те се свлякоха сами надолу.Видя как малкия Лиам напираше да излезе от боксерките му.Ти го погали нежно и ги сабу.Той сабу бикините ти и започна да целува страстно всяка част от интимните ти части.Ти изтена.След още няколко възбуждащи движения на Лиам,той вкара два пръста в теб.Ти започна да стенеш още по-силно.Той помпаше все по-бързо.Накрая той извади пръстите си и ги облиза.Започна да мачка гърдите ти и да те целува страстно.Ти реши,че е твой ред.Седна върху него.Започна да целуваш врата му.След това прочките му.Оставаше мокри следи.Най-накрая стигна достойнството му.Започна да го лапаш и да движеш ръката си надолу-нагоре.Лиам стенеше от удоволствие.След още няколко такива движения Лиам те хвана и ти беше отдолу.Той взе дължината си и я вкара в теб,бавно.Но не след дълги забърза до макс темпото.И на двама ви беше много приятно.След малко и двамата свършихте в теб.Седнахте сгушени един в друг.

Ти:Обичам те повече от всичко!

Лиам:Аз те обичам най-много от всичко!

Найл

С Найл сте най-добри приятели.Ти го харесваш,но те е страх да му кажеш.Днес ще излизате заедно.Приготви се и отиде на оговореното място,а то беше кея.Ти го видя и се затича към него.Когато стигна го прегърна.

Ти:Защо ме накара да дойда чак до тук?

Найл:Имам изненада за теб!

Ти:Каква?

Найл:Ела с мен.

Ти:Къде?

Найл:Ще видиш стига си питала!

Той те хвана за ръката и се затичахте към дървеното мостче, разположено на брега и навлизаше във водата.Пред вас имаше спрени няколко големи яхти и лодки.Найл ти направи път да влезеш в огромната и луксозна яхта ( http://weheartit.com/entry/38026351/via/girlstar  http://weheartit.com/entry/37626200/via/lovebykimberlyh )

Ти:Уоуу страхотно е!

Найл:Радвам се,че ти харесва.

Ти:Но за какво е всичко това?

Найл:Без причина.

Ти:Не е вярно.Да не си счупил нещо мое?

Найл:Не.

Ти:Ами тогава за какво?

Найл:Ами..ам.амиии

Ти:Найл говори!

Найл:Защото те обичам!

Ти неможеше да му повярваш и само седеше и го гледаше като гръмната ;д.

Найл:Моля те кажи нещо.Ако ти не ме обичаш поне да сме приятели моля те.

Ти:Ти луд ли си?Аз те обожавам!

След тези думи Найл веднага ти се нахвърли.Започна да те целува страстно.Ти отвръщаше на всяка негова целувка.Той те хвана за задните части,а ти обви краката си около кръста му.Найл варвеше към голямото легло,целувайките страстно по врата.Той те постави нежно върху леглото и махна потника ти.Започва да целува корема ти.Ти саблече тениската му.Прокара ръце корема и гарба му.Найл сабува късите ти панталонки.Докато го целуваше нежно,разкопча дънките му и ги свлече надолу.Той прокара дългите си пръсти по гарба ти и разкопча сутиена ти.Ти легна върху него.Започна да го целуваш по врата и по перфектното му тяло.Накрая стигна до боксерките му.Видя как приятелят му напираше да излезе.Ти махна бавно и нежно боксерките му.Галеше го и го ближеше докато не го налапа целия.Найл стенше,личеше си че му е много приятно.След малко той свърши в устата ти и преглътна шумно.Той те хвана целуна те много страстно и легна върху теб.Целуваше гърдите ти,а след малко започна да слиза още по надолу.Стигна бикините ти.Захапа ги от едната страна и ги свлече надолу.Целуваше нежно бедрата ти.След това стигна интимните ти части.Започна да ги ближе.Придрожи и два пръста които вкара в теб.Ти стенеше доста силно от толкова наслада.Още малко ти оставаше да свършиш и Найл спря с прекрасните си движения.Усети дължината на Найл да влиза в теб.Той започна да го вкрава колкото може по бързо.И двамата стенехте.Спирахте се само и единствено да смените позите си.Накрая свършихте и двамата.Загънахте се с чаршафите и се сгушихте.

Найл:Ох от кога мечтаех за теб!

Ти:Едва ли колкото аз за теб.

Найл:Не мисля.Обичам те!

Ти:И аз теб!

Хари

Най-добрите ти приятели са Хари,Зейн,Найл,Лиам и Луи.Не се разбираш много с момичета;д.Най-добре се разбираш с Хари.Той винаги те е изслушвал и ти е давал съвети.Той ти беше най-добрия приятел и много го ценеше.Тази вечер се сабрахте заедно в дома на Луи.Играхте на предизвикателства.Найл трябваше да спи в кухнята без да пипа хладиалника.Лиам и Зейн трябваше да спят в една от стаите чисто голи.Луи трябваше да спи в двора на тревата.Ти и Хари трябваше да спите в едно легло по бельо.Вече беше станало късно и решихте да си лягате.Всеки отиде кадето трябва.Вие с Хари влезнахте в една от стаите.Ти седна на леглото.Хари съблече тениската си.Видя добре оформеното му тяло и прехапа устни.Той видя това и се усмихна.

Хари:Ти няма ли да се събличаш?

Ти:О ъъ да.

Стана и съблече потника си.След това и късите си панталонки и се шмугна под завивките.Хари вече беше сабул дънките си и легна до теб.В стаята беше доста горещо и се отви.Неможеше да заспиш и само е вартеше.

Ти:Хари?

Хари:Да?

Ти:Защо не спиш?

Хари:Мога да попитам същото за теб.

Ти:На мен ми е много горещо.На теб какво ти е?

Хари:О ами нищо.

Ти:Хари,познавам те.Кажи какво ти има.

Хари:Спокойно нищо ми няма.

Ти:Не е вярно.Щом не можеш да заспиш значи е нещо важно.

Хари:Ами да,важно е.

Ти:Еее,какво е ?

Хари:Оф по-добре да не знаеш.

Ти:Кое?Ох Хари кажи ми моля те само ме мъчиш така!

Хари:Добре.

След тези негови думи Хари те целува страстно.Ти се отделяш от него.

Ти:Хари,за какво беше това?

Хари:Защото те обичам!

Ти:И аз!

Хари:Но аз повече от приятелка!

Ти:Аз също!

Той започна да те целува все така стрстно.Преминаваше бавно към врата ти.Ти зарови пръстите си в меките му къдрици.Той слезна бавно до сутиена ти и прокара дългите си и нежни пръсти по гърба ти.Правеше движения които те караха да изтръпнеш.Той разкопча сутиена ти и го захвърли в единия край на стаята.Хари мачкаше едната ти гърда а другата я хапеше.Усети как достойнството му се опира в теб.Потърка го и той изтена.Той се придвижи още по надолу и захапа бикините ти като ги свали нежно.Започна да лиже интимните ти части.Влизаше в теб с езика си.Ти стенеше името му.След малко той вкара два пръста в теб.Стискаше чаршафирте от толкова много удоволстие.Не след дълго ти свърши и легна върху Хари.Целуваше страстно плочките му и оставаше мокри следи.Стигна боксерките му и ги сабу.Хвърли ги на пода.И започна да масажираш дължината му.Не след дълго го налапа целия.Хари стенеше доста силно.След още няколко такива движения,Хари свърши в устата ти.Той нежно легна върху теб.Целуна те много страстно и усети как влиза в теб.Усети как една вълна от удоволствие преминава през теб след като се приспособи с дължината му.И двамата стенехте много силно без да ви пука за дугите дали ви слушат.Хари се забиваше в теб колкото може по-бързо и по-силно.Накрая и двамата,задъхани и изпотени легнахте един до друг.На сутринта се събуди и видя красивото лице на Хари.

Хари:Добро утро,скъпа.

Ти:Добро е щом си до мен!

Целуна го нежно и отиде в банята.След това заедно слезнахте долу.Всички бяха станали.И се хилеха толкова много,че се превиваха.

Ти:На какво се смеете?

Зейн:Само да ти кажа,че много добре знаем името на Хари!

Каза той и избухна отново в смях.

Ти:Радвам се,сега няма как да го забравите.

Лиам:Твоето също.

И отново се разхилиха.

Лиам

Ти и Лиам сте гаджета. Ходите вече една година и осем месеца. Днес Лиам има рожден ден. В 8:00 pm \20:00\ ще се събирате с приятели. Ти започваш да се приготвяш. Обличаш си http://weheartit.com/entry/39797446/via/janskunkuvat това. Точно когато си готова чуваш, че някой спира пред къщата ти. След малко Лиам се качи в стаята ти.

Лиам: Оооо колко си хубава.

Ти: Мерси ! Но днес ти си важен. 

Лиам се засмя. Приближи се до теб и те целуна с нежните си устни. Ти му се усмихна след целувката.

Лиам: Обичам когато се усмихваш така. 

Ти го целуна пак. Хванахте са за ръце и тръгнахте. Качихте се в колата. След ивестно време бяхте вече на мястото където щеше да бъде партито. Гостите почнаха на идват един по един. Всички започнаха да танцуват. Часа беше станал 02:27 am \02:27\ .

Лиам: Хайде да отидем някъде само двамата. 

Ти:Но Лиам как така ще оставиш всички гости.

Лиам: В този момент ми интересуваш само ти.

Ти: Но..... 

Лиам те прекъсна. Целуна те.

Лиам: Май успях да те убедя.  ? 

Ти: Да ! 

Той те вдигна на ръце. Вкара те в колата. Потеглихте. След около 5 минути бяхте в къщата на Лиам. 

Ти: Лиам има ли някой в вас. 

Лиам: Не ! Родителите ми са на гости на техни приятели. 

Лиам те прегърна и силно те притисна към тялото си. Ти уви краката си около кръста му. Качихте се в спалнята на Лиам. Той започна да ти сваля роклята, а ти неговата риза.Той те остави на леглото и застана върху теб.Съблече сутиена ти. А ти разкопча дънките му. Той започна да ти мачка гърдите. Ти стенеше от удоволствие. След като спря ти легна върху него. Съблече боксерките му. Започна да му правиш орална  любов. След това той започна да ти го вкарва бавно. Постепенно забързваше темпото. Ти стенеше името му. Той свърши в теб. И ти след малко свърши. И двамата бяхте много възбудени. Легнахте прегърнати на леглото. 

Лиам: Обичам те ! 

Ти: И аз ! 

Луи

Днес си на училище.Беше се успала доста.За това бързаше,когато влезе в час видя г-н Томлинсон.

г-н Томлиносн:(името ти) защо отново закасняваш?

Ти:Извинете господине.

г-н Толнинсон:Този път няма да ти извиня закаснението.Ще останеш след часа за наказание.

Ти само кимна и си седна на мястото.Часа мина бързо и се запъти към стаята за наказание.Там нямаше никои.Седна на един от чиновете.Не след дълго г-н Томлинсон влезе.

г-н Томлинсон:Защо винаги закасняваш за часове?

Ти:Извинете ме.Не го правя нарочно.Успивам се.

г-н Томлинсон:Хммм готова ли си за наказанието?

Ти:Ама аз не съм учила по нищо.

г-н Томлинсон:Не се притеснявай.Няма да е това наказанието ти.

Ти:Амии?

Той не отговори на въпроса ти,просто се доближи до теб и впи устните си в твоите.Ти отвръщаше на всяка негова целувка,но усмисли какво става и се отдръпна.

Ти:Господине,това не е редно.

г-н Томлинсон:Не се притеснявай това е просто наказание.Само че малко по-различно.

Той се усмихна и отново започна да те целува.Започна да слиза нежно към врата ти.Ти зарови пръсти в косата му.Той бързо издърпа блузата ти и я хвърли на пода.Хвана те през кръста и те постави на бюрото.Ти разкопчаваше бавно копчетата на ризата му.Накрая я захвърли и прокара рацете си по добре оформените му мусколи по стомаха.Той сабу дънките ти.Разкопча сутиена ти и започна да си играе с гърдите ти.Ти изтена леко.Г-н Томлинсон слезна нежно по стомаха ти и стигна го интимните ти части.Сабу бикините ти.Започна да те лиже и да вкарва един пръст в теб.Ти засили стененията си.След което той вкара два пръста.

Ти:Мамка му!Господинеее-стенеше ти.

г-н Томлинсон:Викай ми Луи.Хайде крещи го!

Ти:Луиииииииииии ще свърша-изтена силно.

Луи:Не още!

Той бързо изкара пръстите си като ги облиза.Той хвана вдървения си приятел и го вкара в теб.Усети лека болка преди да успееш да се приспособиш с дължината му.Но след това и двамата изпитвахте огромно удоволстие и стенахте с цяло гърло.

Ти:Луиииии-изтена ти и пусна топлите си течности.

Луи направи същото.

Луи:Сега ще заказняваш ли?

Ти:О и още как.

Зейн

Ти и приятелите ти (Зейн,Хари,Луи,Лиам и Найл) сте на палатки.Седите край оганя и си говорите.Не след дълго на всички ви се доспива и решавате да си легнете.С Зейн сте в една палатка.Влезнахте и си легнахте.Но неможехте да заспите.

Ти:Зейн не ми се спи.Хайде да правим нещо.

Зейн:Какво?

Ти:Незнам.Да се разходим?

Зейн:Имам по-добра идея.

Ти:Каква?

Зейн:Ела и ще разбереш.

Ти:Къде да идвам аз съм до теб?

Зейн:По-близо.

Ти се приближаваш повече към него.

Ти:Ее може ли вече да ми кажеш?

Зейн:Ама разбира се.

След тези думи той те целуна страстно.Ти му отвърна.След дългата целувка започна да питаш ;д.

Ти:Това ли искаше да правим?

Зейн:Може и още.

Ти:Защо?

Зейн:Защото те обичам.И те искам.

Той започна да те целува нежно и същевремено страстно.Съблече тениската ти.

Ти:Тук няма да ни е много удобно.А и ще ни чуят.

Зейн:На кого му пука.На мен ми е добре щом ти си тук.

Ти съблече тениската му.Той прокара пръсти по гърба ти и разкопча сутиена ти.Започна да смуче зърната ти.Слезе бавно по стомаха ти като оставаше мокри следи.Ти спусна ръцете си към колана на Зейн и го разкопча.След това и дънките му.С малко помощ и тях вече ги нямаше.Зейн свали нежно и внимателно бикините ти.Започна да прави движения с езика си по интимните ти части.Ти се гърчеше от удоволствие.Той прибави 2 пръста и започна да изпомпва в теб.Ти забиваше ноктите си в гърба му от толкова много удоволствие и стенене.Ти свърши в устата му и той се облиза.Легна върху него и го целуна много страстно.След това слезна към плочките му и ги облиза.Усети твърдата издутина на Зейн да се опира в теб.Ти я стисна и Зейн изтена силно.Сабу боксерките му.Пред теб се разкри цялата му дължина и без много да му мислиш започна да го лапаш.Зейн стенеше доста силно.Беше си сложил ръката върху косата ти.След като той свърши в устата ти и преглътна шумно.Зейн те хвана и легна върху теб.Усети как влиза в теб.Усети ужасна болка,тъй като дължината му е много дълга ;д.Но след няколко влизания свинка с нея и започна да изпитваш огромно удоволствие.

Ти:Охх мамка му Зейн по-бързооо!-стенеше с цяло гърло ти.

Зейн забърза темпото на макс.И за двама ви това беше огромно удоволствие заради което стенехте.Накрая отново свършихте в теб и легнахте запъхтени.

Найл

С Найл сте заедно в неговата стая.Докато си говорите ти се допива вода и ставаш.

Найл:Къде?

Ти:Да пия вода.

Найл:Стой,аз ще ти донеса.

Той отива до кухнята и след това ти носи чаша вода.Ти я вземаш и отпиваш.

Ти:Благодаря ти Найл,толкова си добричък.-след тези думи ти се усмихна сладко.

Найл:Хмм..искаш ли да се запознаеш с лошия Найл?

Ти:Защо не?!

Той те целува нежно по устните ти искайки вход.Ти отвърна и превърнахте целувката в страстна.Той легна бавно върху теб докато те целуваше.Изведнъж той се отръпна от теб и бръкна в чекмеджето на нощното си шкафче.От там извади едни белезници с розови пухчета.

Ти:Какво по дяволите е това?-попита ти и се разхили насреща му.

Найл:Е,нали искаш да се запознаеш с лошия Найл.Или се отказа?-каза той и сведе леко поглед.

Ти:Не съм.Все още искам!

Ти се надигна на  неговото ниво и го целуна страстно.Той хвана ръката ти и я закопча с белезниците на рамката на леглото.Така направи и с другата ти ръка.Завърза краката ти с въжета.Започна да целува врата ти гръбо като оставяше следи.Усещаше топлия му дъх срещу кожата ти.Разкъса тениската ти.

Ти:Найл,това не беше нужно.Можеше просто да я съблека.

Найл:Това е част от плана.

Той се усмихна и започна да ближе корема ти.Ти изви гърба си от удоволствие.Найл прокара нежно ръце по гърба ти и махна сутиена ти.Докато ближеше и захапваше едната ти гърда другата я масажираше.След което направи обратното.Изтена от удоволствие.Усети как Найл се усмихна срещу кожата ти.Той слизаше бавно като търкаше ерекцията си в теб.Когато стигна дънките ти ги свали.Веднага след това махна и дантелените ти бикини.Усети езикът на Найл да влиза в теб.Отново изви гърба си.Не след дълго той вкара два пръста.Това те накара да изтенеш силно името му.След няколко минути възбуждащи движения,усети че ще свършиш.

Ти:Мамка мууууу-стенеше силно ти-Найллл близо съмм.

След малко пусна топлите си течности.Найл ги облиза нетърпеливо.Започна да маха белезниците ти.

Ти:Найл това ли беше?Няма ли да ме изчукаш?

Найл:Не забравяй,че съм лошия Найл.

Той махна от теб всичките важета и белезници като си остави на нощното шкафче.Ти ги взе и бутна Найл на леглото.

Ти:Сега аз ще съм лошата.

Ти му сложи белезниците и въжетата.Разкъса ризата му както той направи с блузата ти.Облиза добре оформеното му тяло.Той изтена леко затваряйки очи.Сабу дънките му.Видя,че Найл беше доста възбуден.Махна и боксерките му.Движеше ръката си напред назад по дължината му.След което започна да го лапаш.Найл стенеше много силно.А ти продължаваше да му правиш удоволствие.

Найл:Ахх мамка мууу (името ти) ще свършааа.

Изтена доста силно той.След като усети в устата ти как приятеля на Найл потрепва и пуска течностите си.Ти преглътна.Развърза Найл.Той веднага след това те бутна и легна върху теб.

Найл:Готова ли си?

Ти:И питаш?!

Веднага след това го усети дълбоко в теб.Но след това те дразнеше като не го пъхаше изцяло.

Ти:Ох мамка му Найл не ме дразни.Изчукай ме силно!

Нареди ти.След това Найл започна да забързва темпото.И двамата се движехте в синхрон.Стенехте силно без да ви пука за нищо.Той го вкарваше на максимум барзина,дори леглото се клатеше.И за двама ви беше огромно удоволствие.

Ти:Мамка му!Мамка му!Мамка му!Нааааааайлллллл.

Найл:По дяволитее (името ти) ще свършааааа!

И двамата пускате течностите си и се сгушвате в леглото.

Гост 16 Октомври 2014
Я стига..........
Гост 2 Май 2015
next super si dai poveche s zayn
$Adoomy Gang$ 20 Юли 2015
Да,направи повече със Зейн! :) Страхотни са...
Kristy 2 Май 2016
Супер са! Направи повече със Зейн <3
Гост 14 Юни
OЩЕ
Изпрати
Уебсайт в alle.bg